Οινοποιείο Όψιμος

Αξιοποιώντας το μικροκλίμα της περιοχής και τα ιδιαίτερα συστατικά του εδάφους και εφαρμόζοντας βιολογικούς τρόπους καλλιέργειας και σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης, παράγουμε εδώ και χρόνια οίνους υψηλής ποιότητας.

Στους πρόποδες του Μεγαλοβουνίου με θέα το όρος Φαρμακά και το γραφικό χωριό Γυμνό, στην περιοχή των Αρχαίων Ορνέων, η οικογένεια Όψιμου έχοντας δραστηριοποιηθεί στο χώρο του κρασιού για περίπου δύο δεκαετίες, ίδρυσε εδώ και 2 χρόνια το νέο υπερσύγχρονο οινοποιείο της.

Μεγαλώνοντας μέσα στα Γυμνοΐτικα αμπέλια, τα οποία αποτελούν κομμάτι της ευρύτερης αμπελωνικής ζώνης Νεμέας με το ξακουστό Αγιωργίτικο σταφύλι, έχοντας πάντα έντονα χαραγμένες στην μνήμη μας τις μυρωδιές του μούστου από τους «ληνούς» αλλά και την γιορτινή ατμόσφαιρα της εποχής του τρύγου, ήμασταν από πολύ νωρίς σε θέση να γνωρίζουμε την μοναδικότητα του τόπου μας.

Οι επισκέπτες του οινοποιείου μας και λάτρεις του ποιοτικού κρασιού, θα ξεναγηθούν στους σύγχρονους, καλαίσθητους χώρους μας , θα γευτούν τα κρασιά μας, τα οποία «ωριμάζουν» στα κελάρια μας, θα περιηγηθούν στους αμπελώνες του οινοποιείου μας, αποκομίζοντας μία μοναδική εμπειρία ζωής.

amenities-icon

παροχές στον επισκέπτη

Γευσιγνωσία με ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Επισκέψιμο με ραντεβού
Κατάλληλο για groups
Κατάλληλο για ΑΜΕΑ
Κατάλληλο για παιδιά
Περιήγηση στο κελάρι
Περιήγηση στο οινοποιείο
Περιήγηση στους αμπελώνες
Πωλητήριο κρασιών
Στάθμευση αυτοκινήτων
Στάθμευση λεωφορείου
grape-icon

ποικιλίες που καλλιεργούμε

Sauvignon Blanc
Αγιωργίτικο
Ασύρτικο
Ροδίτης

photo gallery

επισκεφτείτε μας

Οινοποιείο Όψιμος
ΓΥΜΝΟ, Τ.Κ. 20500

πληροφορίες
ΤΗΛ. 6973493028 – 6974957878

E-mail
opsimoswinery@yahoo.com

Εμπειρίες Γεύσης στο Οινοποιείο Όψιμος